Την πρώτη του ήττα ως προπονητής του Παναιτωλικού γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (28/1) ο Τραϊανός Δέλλας. Η ομάδα του στάθηκε καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο φινάλε λύγισε χάνοντας με 1-0.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των Αγρινιωτών υποστήριξε πως δεν πήρε η ομάδα του αυτό που άξιζε, αλλά δεν ήθελε να μπει σε συζητήσεις σχετικά με τη διαιτησία. Παράλληλα, δήλωσε πως γίνεται προσπάθεια για να ενισχυθεί ο Παναιτωλικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα της ομάδας του: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε σήμερα. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας κι εμείς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τα παιδιά έχουν δείξει πολλά».

Για το που οφείλεται η αλλαγή της εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο μέρος: «Δώσαμε περισσότερο χώρο στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν απειλήθηκαμε. Ξέραμε ότι οι πτέρυγες του ΠΑΟΚ ήταν το θέμα. Δεν απειληθήκαμε τόσο, ειδικά στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί. Αλλά αν δεν κάνεις γκολ, τιμωρείσαι. Εμείς παίξαμε με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας, αλλά θα είναι πιο ομαλό το πρόγραμμα μετά».

Για το που θα κριθεί το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι».

Για τη μάχη της παραμονής: «Δεν ανησυχώ για την κατηγορία, ψάχνουμε παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το πέναλτι: «Εγώ βλέπω τη δουλειά μου, άλλοι είναι υπεύθυνοι για αυτά…».