Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν βρισκόμαστε στη διόλου ευχάριστη θέση να ασχοληθούμε με όσους μανιωδώς προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο της ΑΕ Μεσολογγίου.

Είναι ευδιάκριτη η συνωμοσία των ανθρώπων που έχουν μάθει να ζουν στη σκιά του παρασκηνίου με έναν και μοναδικό στόχο: να πλήξουν παντοιοτρόπως την ΑΕΜ. Είμαστε η μία και μοναδική ομάδα που συστηματικά πλήττεται από το συγκεκριμένο σύστημα.

Σας παραθέτουμε μερικές από τις αδικίες εις βάρος της ομάδας μας. 
1. Απόλλων Δοκιμίου – ΑΕΜ : Ο κύριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ αποβάλει άδικα ποδοσφαιριστή της ομάδος μας και αρνείται τον καταλογισμό πέναλτι.
2. Αράκυνθος Ματαράγκα; – ΑΕΜ : Ο κύριος ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ και η βοηθός του δεν καταλογίζουν σε θέση οφσάιντ παίχτη της Ματαράγκας με αποτέλεσμα το γκολ.
3. Ατρόμητος Αντιρρίου – ΑΕΜ : Ο κύριος ΓΚΙΑΦΗΣ και ο βοηθός του ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ δεν καταλογίζουν οφθαλμοφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδος μας.
4. ΑΕΜ – Ηρακλής Αστακού : Ο κύριος ΠΡΟΒΙΔΑΣ δεν καταλογίζει πέναλτι και ο βοηθός του ΛΥΣΣΑΡΗΣ καταλογίζει εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ παίκτη μας.

ΛΑΘΟΣ επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος. Οι συγγνώμες σας δεν καλύπτουν την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας.

Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας κάντε κάτι…Εμείς σίγουρα θα πράξουμε τα δέοντα!!

Υ.Γ. Προτείνουμε στην επιτροπή διαιτησίας να αναρτούν δημόσια την βαθμολογία των διαιτητών και βοηθών όπως επίσης και των τυχόν τιμωριών τους όπως γίνεται με τις τιμωρίες ποδοσφαιριστών προπονητών και παραγόντων!