Μία νίκη με μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αναμετρήσεων που έγιναν σήμερα στο Emileon ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17 νίκησε με 1-0, έχοντας πολύ καλή απόδοση και ευκαιρίες. Ο Ευθυμίου στο 3’ με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι το νικητήριο για την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία έφτασε δίκαια στην επικράτηση επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Αγωνίστηκαν οι: Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος, Μελιάδης, Θεοτοκάτος, Σκιαδάς (λ.τ. 15’ Νταλιάνης), Κωνσταντίνου, Μαντζανάς, Παναγιωτίδης, Ντούλιας (80’ Ντόκας), Πανταζής (87’ Καρατσώλης), Ευθυμίου (82’ Καταρέλος).

 

Συναρπαστικός αγώνας έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα Κ15, στο οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε τελικά με 5-4. Προηγήθηκε δύο φορές για να ισοφαρίσουν αντίστοιχα ο Τρομπούκης (1-1) και ο Χρήστου (2-2). Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 2-4 (μείωσε ο Τσιακούμης 3-4) και 3-5, για να πετύχει το τελικό 4-5 ο Τσιακούμης.

Αγωνίστηκαν οι: Βοϊδής, Βασίλας, Παπαχρήστος, Χρήστου, Λαζαρίδης, Σοροβός (75’ Αλομπισάτ), Λάκκας (60’ Βλάχος), Τσιακούμης, Τρομπούκης (70’ Πλιάτσικας), Δήμος (70’ Κρανιώτης), Παχνής (60’ Παπαδήμας).