Μετά το «χρυσό» τρίποντο που πήρε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΜ, η ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του και αναρριχήθηκε βαθμολογικά φτάνοντας τους 35 βαθμούς, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Σημαντική στιγμής της νίκης του Ατρόμητου πιστώνεται τα δυο γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Ήταν το 41΄ όταν ο Α. Καλαβριζιώτης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ,  και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ευθυμιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας προσπάθησε να ανακάμψει μείωσε στο 80΄με τον Παπαδόπουλο, αλλά ο Μυτιλήνης στο 85΄διαμόρθωσε το τελικό Ατρόμητος Αντιρρίου-Αράκυνθος Ματαράγκας 3-1

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Τσιλίκα και τον Αλεξόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου ( Γιάννης Πανουργιάς)

Φλωρόπουλος, Βλάχος, Κάκκος (65′ Διαμαντόπουλος), Πέκεζ, Σπανογιάννης, Θανασιός (70′ Πετσίνης), Ευθυμιόπουλος (76′ Καλαβρουζιώτης Θ.), Κουραχάνης (86′ Παναγιωτόπουλος Ε.), Μυτιλήνης, Καλαβριζιώτης Α., Παναγιωτόπουλος Μ.

Αράκυνθος Ματαράγκας (Θεόδωρος  Λαυράνος)

Γκρέκας, Ιορδανίδης (69′ Κορομπύλης), Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούκαρης Π., Αλεξανδρής, Μπανάκας Ν. (87′ Σιβρήκας), Κουζέλης Δ., Παπαδόπουλος ,  Βδουκάκης, Κουζέλης Κ. (46′ Ευθυμίου)