Ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου  που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο 26χρονος power forward αναφέρθηκε στη νίκη της περασμένης Κυριακής στις Σέρρες επί των Ικάρων, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Φάρσαλα και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ντίνο προέρχεστε από μια μεγάλη νίκη στην έδρα των Ικάρων Σερρών. Θεωρείς ότι ήταν ένα αποτέλεσμα που έδειξε τις δυνατότητες που έχει η ομάδα;
Ήταν μια σπουδαία νίκη για μας που τη χρειαζόμασταν. Τη θέλαμε όλοι και την πετύχαμε. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως κάνουμε μέχρι τώρα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η συγκεκριμένη νίκη σας δίνει την ώθηση ενόψει της συνέχειας που έχει επίσης δύσκολα παιχνίδια;
Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για μας, αλλά έχουμε δύσκολα παιχνίδια ακόμα. Την έχουμε αφήσει ήδη πίσω και κοιτάζουμε τον επόμενο αντίπαλο.

Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τα Φάρσαλα το Σάββατο. Τι πρέπει να προσέξετε για να φτάσετε σε μία ακόμα νίκη;
Τα Φάρσαλα είναι μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας η οποία και μας έδωσε τη νίκη στις Σέρρες όπως και αυτά που θα μας πει ο κόουτς να κάνουμε.

Δείχνετε σε αρκετά καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Τι πιστεύεις ότι οφείλετε να κάνετε για να διατηρηθείτε σε αυτή και να βρεθείτε στη συνέχεια αρκετά ψηλότερα στη βαθμολογία;
Όντως έχουμε καλή ψυχολογία και καλό κλίμα μεταξύ μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως και κάνουμε και να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πιστεύω ότι έτσι θα πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο τόσο για τον αγώνα του Σαββάτου όσο και για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας;
Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης σίγουρα. Τον θέλουμε κοντά μας και στις χαρές αλλά και στις λύπες. Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθούμε να τον κάνουμε χαρούμενο.