Η Εθνική Παίδων U16 νίκησε 2-0 την Ουαλλία στα πλαίσια του Αναπτυξιακού τουρνουά κάτω των 16 που διεξάγεται στο Αγρίνιο, ενώ στον αγώνα υπήρξε και προσωρινή αποβολή (sin bin). Πρόκειται για τον νέο κανονισμό που εφαρμόζεται πιλοτικά στο εν λόγω τουρνουά.  Με γκολ του Βασίλη Σουρλή στο 37΄ και του Λάζαρου-Χάρη Λέκκα στο 66΄ της αναμέτρησης, η Εθνική Παίδων U-16 νίκησε 2-0 την αντίστοιχη της Ουαλίας στα πλαίσια του Αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA που διεξάγεται στο Αγρίνιο. Χαρακτηριστικό του αγώνα, ότι είχαμε και εφαρμογή του νέου κανονισμού της προσωρινής αποβολής (sin bin), της κανονιστικής καινοτομίας που δοκιμάζεται από συνομοσπονδίες σε τουρνουά αναπτυξιακού χαρακτήρα, κατόπιν αποφάσεων της FIFA και αντικαθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις την κίτρινη κάρτα. Ο ποδοσφαιριστής που αποβλήθηκε προσωρινά ήταν ο Ουαλός Chem Cambell στο 18΄(επανήλθε στο 26΄).

Ελλάδα: Χατζηγιαννάκης, Ρίζος, Σιατούνης (66΄Κωνσταντόπουλος), Γκρόσδης (56΄ Γκούλας), Μανίσογλου (55΄ Τσάβος), Παναγιώτου, Ασλανίδης, Καραμπέρης (66΄ Μαντζουρανάκης), Μπελεβώνης (66΄ Λέκκας), Σουρλής (55΄ Αλτιντζής, [63΄Γεωργακόπουλος]), Σάνι (55΄ Κοτόπουλος).

Ουαλλία: Τάιλερ (41΄Ρόμπσον), Ρίου, Φράνκοουμπ (66΄Τέιλορ), Νόουμπλ (66΄ Μέιντλιν), Λόου (63΄ Νας), Κάμπελ (58΄ Κόλγουιλ), Κινγκ (41΄ Ράικαρντ), Γκίμπινγκς, Χολμς (41΄ Ρας), Τόμας, Κινγκ-
Χέιρμς.