Τρίτη νίκη στη σειρά πήγε το απόγευμα της Κυριακής (25/2) ο Παναιτωλικός και με το 1-0 επί της Κέρκυρας μπήκε στο κόλπο για την πεντάδα μειώνοντας τη διαφορά του στους τρεις βαθμούς από Ξάνθη και Πανιώνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας ξεκαθάρισε πως το μόνο που κρατάει είναι η νίκη σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ενώ για τα όνειρα περί Ευρώπης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κάνει ταμείο στο τέλος και έως τότε θα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά.

Αρχικά δήλωσε: «Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι απόρροια των καιρικών συνθηκών που δεν ευνόησε καθόλου την ομάδα μου. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Βάλαμε το γκολ και κρατάω μόνο τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Αν το γήπεδο ήταν καλό θα βλέπαμε και καλύτερο ματς γιατί και ο Παναιτωλικός αλλά και η Κέρκυρα έχουν ποιοτικούς παίκτες. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που παρά τις καιρικές συνθήκες ήρθε στο γήπεδο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και βλέπουμε καλύτερο το μέλλον».

Σε ερώτηση για τα ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας, είπε: «Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου να έχουν έλεγχο συναισθημάτων. Πάμε παιχνίδι – παιχνίδι και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».