Σημαντική νίκη πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Οχθίων. Νίκησε με 3-0 τον γηπεδούχο Πανοχθιακό και έφτασε τους 25 βαθμούς ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Η ομάδα του Γιάννη Μακρή με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Αποστόλη Κορομηλά πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη απέναντι στον Πανοχθιακό που προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δοκάρι στο 70΄με τον Τύμπα και ενώ το σκορ ήταν στο 0-2.

Στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 2΄λεπτό ο Απ. Κορομηλάς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 34΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του για να ολοκληρωθεί το «χατ-τρκ» για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή στο 76΄.

Διατητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθό τον Τόλη και τον Μπουκουβάλα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Πανοχθιακός

Τσέπας Ηλ., Ανάστος, Παναγιωτόπουλος, Νιτσάκης Γάκης (47′ λ.τ. Πούλιος), Βαμβακάς (75′ Κότσιας), Ρούσσος, Τύμπας, Δήμος, Σταμάτης (80΄ Νίκολα), Τσέπας Ευστ.
Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Σουροβέλης, Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος (85΄ Γιαννακάς Κ.), Ξευγένης (79′ Ταταράκης), Δημητρέλης (60′ Μπούρος), Μπαλάφας, Κορομηλάς Απ., Γιαννακάς (75′ Μανουσάκης)