Κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό… Μπορεί ο Παναιτωλικός να είναι φορμαρισμένος και αρκετοί στη Ριζούπολη να εκτιμούν πως γίνεται καλή δουλειά στους Αγρινιώτες, όμως, τη Δευτέρα (5/3) ο Απόλλων Σμύρνης πρέπει να βάλει τέλος στο σερί των 13ων αγώνων χωρίς νίκη που τρέχει.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για οτιδήποτε άλλο στην προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει στην κατηγορία, δεδομένου και του προγράμματος που έχει. Ειδικά τα τελευταία τρία ματς των «κυανόλευκων» είναι πολύ δύσκολα (Ολυμπιακός μέσα, Αστέρας στην Τρίπολη, ΑΕΚ μέσα) και έως τότε οι «κυανόλευκοι» πρέπει να έχουν μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Από Τετάρτη (28/2) θα ανεβάσουν στροφές στον Απόλλωνα και το μόνο δεδομένο είναι ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα έστω και αναγκαστικά. Ο Κοντοές θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και τροποποίηση στον σχηματισμό.

Εκτός είναι και ο Μπαρτολίνι, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αφού στην Ξάνθη ξεκίνησε ο Κύργιας, ενώ επιστρέφει ο Τσουκαλάς, ο οποίος διεκδικεί φανέλα βασικού.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

www.a-sports.gr