«Ντέρμπι» μεταξύ δυο ομάδων που έχουν στόχο την άνοδο στην κατηγορία των «μεγάλων» του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Δόξα Καινουρίου και ΑΟ Ρηγανά αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 .

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί τον ΑΟ Ρηγανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δυο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Δόξα Καινουρίου.

Στον αγωνιστικό χώρο παρουσία περίπου 500 φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έγινε το «ντέρμπι» ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο ΑΟ Ρηγανά άνοιξε το σκορ στο 37΄ όταν μετά από ατομική προσπάθεια Μικρόπουλου από αριστερά, το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Πριτσούλης και στην εξέλιξη της φάσης σέντρα από αριστερά, λάθος έξοδος του Πριτσούλη,η μπάλα έφθασε στον Κοκώνη ο  οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90΄ Ο. Δ.Τζωρτζόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα έφθασε στον Κακούρη ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σπυρόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Σούζα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου Τάσος Σπαής)

Πριτσούλης, Αυγέρης, Σ.Τζωρτζόπουλος (69′ Κωνσταντίνου), Δ.Τζωρτζόπουλος, Καγιάντζας, Δάρλας (71 Αγγέλης), Γιώτης , Μπλάνης ( Dollenga), Κακούρης, Ζαφείρης (64′ Λιούλιος), Αλ.Κόκκαλης

 

ΑΟ Ρηγανά (Θόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Στραβοδήμος, Καλογεράκης , Μπαρτσιώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης, Καρύμπας (73′ Ζήσης), Κοκώνης ( 80′ Βασιλάρης) , Μικρόπουλος, Πελεκάνος (71′ Στεργίου)