Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας:

«Ήρθαμε εδώ σήμερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, μπήκαμε αρκετά καλά, χάσαμε μία καλή ευκαιρία για να προηγηθούμε αλλά στο πρώτο μέρος υπήρχαν δύο σημεία κλειδιά. Ο τραυματισμός του Μάζουρεκ και το δεύτερο ήταν το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ δείξαμε αρκετά πράγματα από αυτά που ήθελα. Κάναμε πολλά λάθη, μετά το δεύτερο γκολ όμως παίξαμε καλύτερα και βάλαμε ένα γκολ που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο από εκεί κι έπειτα λόγω των τραυματισμών και των καθυστερήσεων. Δεν αλλάζει κάτι, κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ποιοτική ομάδα και νεανική και θέλουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση του ρόστερ που έχουμε»
, είπε αρχικά.

Για το αν… τελειώνει το όνειρο του Παναιτωλικού για την πέμπτη θέση:«Υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες. Θα το δούμε. Το σκεπτικό πάνω στο οποίο δουλεύουμε δεν θα αλλάξει πάντως».

Για το αν έβγαλε κόπωση η ομάδα ή αν δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος των υψηλών στόχων: «Δεν νομίζω ότι είναι ψυχολογικό. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Γι αυτό κάνουμε πολλά λάθη».

Τι έχει ο Μάζουρεκ και πόσο επηρρέασε την ομάδα του: «Ο Μάζουρεκ είναι ένας παίκτης κλειδί για την λειτουργία της ομάδας. Οι παίκτες που μπαίνουν από τον πάγκο μπαίνουν για να βοηθήσουν, ωστόσο χάνεται ένα διάστημα μέχρι να μπει στον ρυθμό του αγώνα».