Στο στόχαστρο του πρόεδρου της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά βρέθηκε ο ομόλογος του της ΕΠΣ Αιτ/νιας Παναγιώτης Παπαχρήστος με την ιδιότητα του αναπληρωτή πρόεδρου της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα σήμερα στο Ναύπλιο έχει προγραμματιστεί συνάντηση των Ενώσεων της Πελοποννήσου με θέμα τον στρατηγικό σχεδιασμό της ανάπτυξης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Καρράς έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου που προεδρεύει της τεχνικής επιτροπής και αμφισβητεί ευθέως την παρουσία του κ. Παπαχρήστου τόσο στην επιτροπή όσο και γενικότερα στην ομοσπονδία μετά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση από θεσμικό φορέα μετά την τιμωρία που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο της Ένωσης του νομού μας.

Αναλυτικά η επιστολή

Σπάρτη, 15/03/2018

Αριθ.Πρωτ . 134

ΠΡΟΣ Ε.Π.Ο./ Τεχνική Επιτροπή Κοιν/ται : Ε.Π.Σ. Πελ/σου , Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, Ε.Π.Σ Κεφ/νίας Ιθάκης

Αγαπητέ Κώστα ,

Η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου  με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και πολύ ορθά γίνονται αυτές οι περιφερειακές συναντήσεις ώστε να υπάρχει ενημέρωση και να γίνονται συζητήσεις με την παρουσία όλων εκείνων που συμμετέχουν ουσιαστικά στα Τοπικά πρωταθλήματα , στο Γυναικείο ποδόσφαιρο και στα πρωταθλήματα Υποδομής των Ενώσεων.
Όμως , δεν μπορώ να παραστώ σε αυτή την συνάντηση για λόγους αρχής , όταν:
1ον Στον τόπο (Ναύπλιο) που επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στις 19/03/18 , τυγχάνει τον οικοδεσπότη Πρόεδρο της Ε.Π.Σ .Αργολίδας να τον έχω καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. για προσβλητική συμπεριφορά σε βάρος μου.
2ον  Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και μέλος Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. ,να με προσκαλεί; και για να μου πει τι ; για το Ελληνικό  ποδόσφαιρο του αύριο αντί μέχρι σήμερα να είχε αποχωρήσει από την Ομοσπονδία μετά την τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων (Πρωτόδικη της Επιτροπής Δεοντολογίας Ε.Π.Ο.)
Κλείνοντας , σας γνωρίζω ότι από πλευράς ‘Ένωσης μας θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Πουλικόγιαννης Σωτήρης ,ενώ έχουν ενημερωθεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών , τα Γυναικεία Σωματεία μας και τα Σωματεία Υποδομής που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας.

Με  Συναδελφικούς  Χαιρετισμούς
Παν.    Καρράς
Πρόεδρος  Ε.Π.Σ Λακωνίας