Πρωταθλητής  στον Β΄ Ομιλο της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ είναι από σήμερα ο ΑΟ Ρηγανά που έγραψε φέτος την πιο «χρυσή»  σελίδα στην ιστορία του.

Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη νίκησε εντός έδρας με 5-1  τους Άτλαντες Αγρινίου και κατέκτησε τον τίτλο στο φινάλε του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Σε 22 αγώνες συγκέντρωσε 57 βαθμούς έχοντας 18 νίκες , 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα , πετυχαίνοντας μάλιστα 77  γκολ στο πρωτάθλημα.

Η υποστήριξη του κόσμου ήταν και πάλι συγκλονιστική, και με το τελευταίο σφύριγμα από τον ρέφερι Λάμπρου ο κόσμος  αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και φώναζε εν χορώ «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές». Φυσικά οι ποδοσφαιριστές  ανταπέδωσαν το χειροκρότημα στον κόσμο αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη ώθηση που έδωσε στην ομάδα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι οπαδοί, οι παίκτες και οι διοικούντες του ΑΟ Ρηγανά ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου, και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

Ακολούθησε «τρικούβερτο» γλέντι μετά το τέλος του αγώνα που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες σε κοσμικό κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

1

2

3

45

67

8

9