Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για ακόμη μια φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με το θέατρο του παραλόγου να συνεχίζεται, με την Ελληνική Αστυνομία και όχι μόνο να λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Για ακόμα μια φορά οι οπαδοί του Π.Α.Σ. βρίσκονται στο επίκεντρο της ανικανότητας και της αφερεγγυότητας των υπευθύνων της διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η ίδια η Ελληνική Αστυνομία, όπου πριν από μερικές εβδομάδες δεν έφερε απολύτως καμία αντίρρηση στις ορέξεις του Ιβάν Σαββίδη, στο στάδιο των Ζωσίμάδων, τώρα, απειλεί με αίμα και φυλακή τους οπαδούς της ομάδας μας που θα τολμήσουν να βρεθούν στο Αγρίνιο ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την τοπική ομάδα.

Η ίδια η Ελληνική Αστυνομία άνοιξε διάπλατα τις θύρες του ίδιου γηπέδου στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αποδεχόμενη τις άνωθεν εντολές από υπουργικά τηλέφωνα. Αστυνομικοί διευθυντές που ανοίγουν “φτερά” για την καριέρα τους.

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε μια ΠΑΕ να αθετεί τον λόγο της, όταν αυτή ικανοποιήθηκε στο έπακρο στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, που τόσο ευαγγελίζονται όλοι ως πρότυπο, λειτουργεί με τον χειρότερο εγωιστικό τρόπο, τη στιγμή που εμείς ως οπαδοί του Άγιαξ της Ηπείρου διασφαλίσαμε την μεταφορά των οπαδών της ομάδας της να γίνει χωρίς έκτροπα, ώστε να βρεθούμε και εμείς στο Αγρίνιο μετά από πολλά χρόνια. Αλλά φαίνεται ότι για τους εν λόγω κυρίους, η υπογραφή τους και ο λόγος τους δεν είναι συμβόλαιο.

Όσον αφορά τους οπαδούς του Παναιτωλικού, που τόσο κόπτονται για το καλό της ελληνικής οπαδικής σκηνής, τους καλούμε να μην καπηλευτούν τις συνθήκες και τις καταστάσεις και προσπαθήσουν να μπουν καβάλα στο άλογο στο άμεσο μέλλον, διότι θα είναι για ακόμα μια φορά ψεύτες. Ας φροντίσουν να εξαντλήσουν τα απούλητα 38 εισιτήρια του πρώτου αγώνα διότι τα αφεντιλίκια θέλουν και ανάλογες συμπεριφορές.

Εμείς από την πλευρά μας, ζητάμε από την ομάδα να δώσει, όπως πάντα κάνει, τα πάντα ώστε να φύγει με το διπλό και να εξαντλήσει τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη!

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ!

ΥΓ. “Κύριε” Μπελεβώνη τελικά ζητήσαμε ή όχι εισιτήρια;

Για την πόλη και το σήμα στην φανέλα Σ.Φ. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ