Ο Θοδωρής Κυριλής είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός playmaker αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τους Τιτάνες Παλαμά, στο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν και στην εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Αναλυτικά:
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα σας είναι αυτό με τους Τιτάνες Παλαμά. Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη;
Ο Παλαμάς έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, παρόλο που η βαθμολογική του θέση δεν είναι καλή. Έχουνε δει τι μπορούν να κάνουν όταν βρίσκουν ρυθμό και παίζουν με το πλεονέκτημα ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Από τη δική μας πλευρά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το γεγονός ότι ο αντίπαλός σας παίζει ελεύθερα και δεν έχει τίποτα να χάσει τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο στο παιχνίδι αυτό;
Όπως είπα και προηγουμένως το ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι, είναι το πλεονέκτημά τους και αυτό τους καθιστά πιο επικίνδυνους. Όμως το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί.
Θεωρείς ότι υπάρχουν δυνατότητες να βρεθεί η ομάδα στην πρώτη τετράδα;
Ναι! Πιστεύω πως με ένα καλό σερί νικών, αρχίζοντας από το παιχνίδι της Κυριακής, μπορούμε να ανέβουμε αρκετά βαθμολογικά και να φτάσουμε στην 4αδα.
Φέτος έχεις μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην κατηγορία. Πως νιώθεις για το γεγονός αυτό;
Με χαροποιεί το γεγονός αυτό, διότι δείχνει ότι όλοι οι κόποι μου και οι θυσίες που έχω κάνει ανταμείβονται. Όμως αυτό μπορεί να σταματήσει πολύ εύκολα, αν σταματήσω να δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Επομένως με γεμίζει και ευθύνες να συνεχίσω να βελτιώνομαι ώστε να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.
Πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα βάσει δυναμικότητας και ανταγωνιστικότητας;
Το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι αρκετά ανταγωνιστικό με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες και αρκετά δυνατές ομάδες. Εμείς σαν Α.Ο.Α. προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας.