Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου  επιβεβαίωσε και το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Καραπαπα η ΑΕΜ, που κατέβαλε την αντίσταση της Φλόγας με 2-0

Η ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Φλόγα και βρέθηκε στα πλέι-οφ για να διεκδικήσει με περισσότερες ελπίδες την άνοδο στην Γ΄Εθνική .

Φλογα-ΑΕΜ

΄Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με δυο ομάδες που ήθελαν να βρεθούν στην πολυπόθητη «τετράδα». Αρκετός κόσμος βρέθηκε γύρω από το γήπεδο Καραπαπά που πήγε να απολαύσει θέαμα και γκολ από δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, και προηγήθηκαν στο 23΄με σκόρερ τον Μιχαλόπουλο, ο οποίος δέχθηκε θαυμάσια μπαλιά από τον Γκασέσα. Είχαν δοκάρι στο 70΄με τον Πιστιόλη, και πέτυχαν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ανδριόπουλο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα.

Από την άλλη μεριά η γηπεδούχος Φλόγα στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, βρέθηκε μακριά από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς γνωρίζοντας την ήττα. Προσπάθησε μετά το γκολ να αντιδράσει αλλά οι επιθετικοί της με δυσκολία έφταναν στην εστία της ΑΕΜ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Φλόγα στα τελευταία 15 λεπτά αγωνίσθηκε με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Στριμμένου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθό τον Τσιλίκη και τον Χουλιάρα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης(86΄Κουσκούνης), Νούλας Β. (46΄Νταλαπέρας), Στριμμένος, Μπρέσιακας(69΄Σπυριλιώτης), Παναγιωτόπουλος, Κράνης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης(78΄Κοτρότσος), Νούλας Σ., Βασιλογιάννης

 

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλης)

Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης, Κάκκος, Λίτσος, Μιχαλόπουλος(46΄Παπαποστόλου), Ζαχαρόπουλος(78΄Ντζιμάνης), Γκασέσα(93΄Ανδριόπουλος), Βασιλάρης, Πιστιόλης(88΄Κοντομήτσος)