Κίνητρο για την νίκη που θα σήμαινε και θέση στην τετράδα της βαθμολογίας   είχε ο Όμηρος Νεοχωρίου στο Σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Γιάννη Μακρή μετά την πολύτιμη εντός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Ηρακλή Αστακού παρέμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία. Αγωνίσθηκε χωρίς άγχος και μέχρι το 40΄πάλεψε το ματς κρατώντας το μηδέν στην εστία της.

Στο 40΄ο Θεοδωρίδης «ξεκλείδωσε « την άμυνα του Απόλλωνα, και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Αλεξόπουλος και Τσώνης πέτυχαν άλλα δυο γκολ.

Το 4-0 έγινε στο 50΄με τον Σεραφίγκο, και τρία λεπτά αργότερα ο Γκάτσης πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για τον Όμηρο. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Μπουλούμπασης στο 61΄

Ο Απόλλων Δοκιμίου προσπάθησε να πετύχει γκολ αλλά το σουτ του Κορομηλά στο 80΄βρήκε στο δοκάρι…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθό τον Κουτρομάνο και τον Αλέξόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος)

Δουλιώτης, Παπανικολάου (30′ λ.τ. Τσίμπιτσης), Κοκώνης Κ., Αλεξόπουλος, Τσώνης (59′ Κορομηλάς), Θεοδωρίδης, Μπούνας (75′ Φράγκος), Μανθόπουλος, Σεραφίγγος (72′ Κοκώνης Σπ.), Γκάτσης, Μπουλούμπασης

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Ζιώγας, Μυλωνάς, Κοκώνης, Μπαλάφας, Τσακανίκας Ν., Καμμένος, Γιαννακάς Κ., Κορομηλάς Α. Αθανασίου Ν.