Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο πρώτο αγώνα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β΄κατηγορίας που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Νεοχωρίου μεταξύ του ΑΟ Λυγιάς και της Δόξας Καινουρίου, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 0-0.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν με την Δόξα Καινουρίου να χάνει πέναλτι στο 77΄με τον Ζαφείρη, και να μην μπορεί να λυγίσει την αντίσταση του ΑΟ Λυγιάς. Επίσης η Δόξα αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 58΄μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κόκκαλη. Η ομάδα της Ναυπακτίας στο φινάλε του αγώνα είχε κεφαλιά του Αποστολόπουλου στο δοκάρι..

Αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν η αντικατάσταση του  Σκανιά με τον Ρισβά για τον ΑΟ Λυγιάς λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα, καθώς ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε τσίμπιμα από σφήκα και μεταφέρθηκε στο κοντινό κέντρο υγείας με αλλεργικό πρόβλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθό τον Βαλλιάνο και τον Τριανταφύλλου.

Οι συνθέσειςτων δυο ομάδων
ΑΟ Λυγιάς

Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος(83′ Βειζάι), Βασιλόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουφογιάννης, Γεωργακόπουλος, Κουτσαφτίκης, Δημητρόπουλος(Ανδρεόπουλος), Κατσικάς(Νικόπουλος), Κοτσέτσος, Ρισβάς

Δόξα Καινουργίου

Πριτσούλης, Ντολένγκα, Τζωρτζόπουλος Σ., Τζωρτζόπουλος Δ., Κωνσταντίνου, Καγιάντζας, Γιώτης(68′ Λιούλιος), Μπλάνης, Κακούρης, Ζαφείρης(85′ Αγγέλης), Κόκκαλης Αλ.