Ενέα Μιχάι:

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά φάνηκε η ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού.  Πήγαμε δεύτεροι στις μπάλες. Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε.  Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα νέα παιδιά και σήμερα έπαιξαν αρκετά. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε στην πεντάδα. Θέλει πολύ δουλειά», είπε στην κάμερα της NOVA.

Άργκους Σοάρες

Για τον αγώνα:

Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Όλα κριθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που ο Ολυμπιακός είχε 3 ευκαιρίες και της έκανε όλες γκολ. Ο Παναιτωλικός είχε της δικές του ευκαιρίες δίχως όμως να πετύχει κάποιο γκολ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικός , έκανε καλές επεμβάσεις. Στόχος ήταν να αγωνιστούμε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε..

Για τους στόχους και το  μέλλον του στην Ελλάδα

Πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν ο Παναιτωλικός θα είναι στην πεντάδα. Όσο αφορά για την ομάδα μου σίγουρα είμαι ευχαριστημένος στο Αγρίνιο. Περνάω πολύ καλά. Οι άνθρωποι της πόλης με αγκάλιασαν. Μου αρέσει η Ελλάδα, και θέλω να μείνω στον Παναιτωλικό.