Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Κ20 του Παναιτωλικού, από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Ρέντη

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 7’ είχαν την πρώτη τους μεγάλη στιγμή, με τον Βοΐλη, ωστόσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των Αγρινιωτών. Στο 12’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννιώτη να στέλνει την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, έπειτα από σέντρα του Τσερκώνη.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια και στο 24’ ο Βοΐλης κατάφερε τελικά μετά από ασίστ του Δήμου να σκοράρει, κάνοντας το 2-0.

Στο 34’, μάλιστα, ο Τσερκώνης έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια «έγραψε» το 3-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης (46′ Βάρκας), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (61′ Χονδρουδάκης), Φυτόπουλος (75′ Τσιριγώτης), Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης.

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Θώδης (85′ Ταράσης), Κυζιρίδης (80′ Βασιλάκας), Τσιαντής (62′ Πατίλας), Λιάβας.