Ο Δέλλας επισήμανε στην Συνέντευξη τύπου:
Το ματς: Καλησπέρα από μένα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με έναν μεγάλο αντίπαλο και ξεροντας τις δυσκολίες. Θέλαμε να πάρουμε εμπειρίες. Κάναμε ένα ανοιχτό ματς και δίχως σκοπιμότητες. Είχαμε τις στιγμές μας πριν το 1-0. Κόντρα στην ροή δεχθήκαμε το γκολ. Πέσαμε σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Έναν πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας στεναχωρεί αλλά παίρνουμε εμπειρίες και μεγαλώνουμε ως ομάδα. Στα τελευταία ματς δεν είχαμε κάποιο ενδιαφέρον για την βαθμολογία. Και το επόμενο ματς θα το παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες.
Την έκθεσή του και την παραμονή του: Η έκθεσή μου έχει γίνει προς την διοίκηση. Δεν σημαίνει ότι θα μείνω. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω.
Τα αμυντικά λάθη στα γκολ: Δεν είναι αμυντικά. Δεν είναι μόνο οι τέσσερις της άμυνας. Τα δύο γκολ είναι πανομοιότυπα. Το τέταρτο είναι παιδικό γκολ. Από αφέλεια. Είναι νεαρά παιδιά. Μέσα από αυτά θα μάθουν και θα γίνουν πιο καλοί.
Τον Φάρλεϊ Ρόσα και εάν θα μείνει: Έχω δώσει την έκθεσή μου. Δεν έχουμε μιλήσει παραπάνω. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε παραπάνω.
Τον επόμενο αγώνα και την επιλογή να εκτίσει ποινή ο Μαρινάκης: Η ομάδα πάντα παίζει για να κερδίζει. Είτε εντός είτε εκτός. Το πως το κάνεις είναι θέμα τακτικής. Θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει να στήνομαι πίσω. Ο Μαρινάκης ήταν τιμωρημένος. Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα. Με τα εάν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο (σ.σ. για το εάν θα έπαιζε ο Μαρινάκης). Με τα εάν μπορεί το ματς να τελείωνε στο 4-3. Είμαστε πρωταθλητές κάπου πάντως. Έχουμε 100 κίτρινες. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά θεωρώ ότι δεν είμαστε τόσο aggressive για να δεχόμαστε τόσες κίτρινες.