Η τρίτη… ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια, αυτές που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο άρα και εγγυημένα έσοδα δηλαδή (Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Πλατανιάς), είναι την Πέμπτη (3/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.

Η Πέμπτη (03/05) θα είναι κρίσιμη ημέρα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες που ακόμη δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο μετά την διάλυση της κεντρικής διαχείρισης (Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Πλατανιάς). Και μπορεί οι δύο τελευταίες να έχουν υποβιβαστεί, οι υπόλοιπες 5+1 ομάδες όμως, όχι.