Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Superleague, όπου αποφασίστηκε η αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού.

Για τη χθεσινή απόφαση: «Υπάρχει μία παράμετρος ακόμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οκτώ ομάδες στη λίγκα που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Όσοι, λοιπόν, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο κινδυνεύουμε να μην πάρουμε άδεια. Έτσι, με τη χθεσινή απόφαση καλύψαμε και τα νώτα μας. Αν δεν ψηφίζαμε έτσι, θα κινδύνευαν με υποβιβασμό οκτώ ομάδες».

Για τον περσινό άδικο υποβιβασμό του Ηρακλή: «Δε θυμάμαι την περσινή διαδικασία του Ηρακλή, καθώς ήταν πολλές συνεδριάσεις που δεν έλαβα μέρος στη λίγκα. Δε θυμάμαι αν ζήτησε ο Ηρακλής αλλαγή του κανονισμού κι επίσης δεν κινδύνευαν με υποβιβασμό τόσο πολλές ομάδες. Φέτος, από τη μία πλευρά δε θέλαμε να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, καθώς είναι μεγάλη, αλλά παράλληλα πολλές ομάδες θα ήμασταν στον… αέρα σχετικά με την άδεια που χρειάζεται για να συμμετέχουμε στη λίγκα. Τα τελευταία 4-5 χρόνια η μείωση των οικονομικών εσόδων και η αύξηση των εξόδων είναι πολύ μεγάλη. Όπως το έχω μετρήσει, κάθε χρόνο τα έσοδα μειώνονται κατά 15% και τα έξοδα μένουν ίδια ή αυξάνονται».

Για τη χορηγία της Σουρωτής: «Υπάρχει και για φέτος, αλλά και για του χρόνου η χορηγία της Σουρωτής. Καλύπτονται με αυτή τη χορηγία τα έξοδα για το προσωπικό της λίγκας».

Για τις δικαστικές αποφάσεις που κρίνουν το φετινό πρωτάθλημα και το μέλλον του Δέλλα στον Παναιτωλικό: «Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, τα πρωταθλήματα να παίζονται στα γήπεδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του κ. Δέλλα, αλλά και ο κ. Δέλλας είναι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση τη δική μας και των παικτών και λογικά θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Όσον αφορά τον τελικό, μακάρι να δούμε καλό ποδόσφαιρο και ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος».