Ο Θοδωρής Κυριλής είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας. Ο νεαρός playmaker αναφέρθηκε στον αγώνα με το Ανατόλια την Κυριακή, στη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και στη μάχη που γίνεται στις πρώτες και τις τελευταίες θέσεις.
Αναλυτικά:
Θοδωρή τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη απέναντι στο Ανατόλια στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι σας;
Το Ανατόλια είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες και δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Το γεγονός ότι είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς αποτελεί ένα σπουδαίο κίνητρο, καθώς θέλουμε να κλείσουμε ωραία τη χρονιά κοντά στον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει.
Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει ένα σερί επτά συνεχόμενων παιχνιδιών με νίκη σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην αναμέτρηση;
Σίγουρα μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο! Ξέρουμε ότι το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο, ούτε θα μας χαριστεί τίποτα. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο τελευταίο παιχνίδι στο Αγρίνιο θέλετε τη 10η συνεχόμενη νίκη εντός έδρας και το χειροκρότημα του κόσμου για την προσπάθεια στη φετινή χρονιά. Τι έχεις να πεις στους φιλάθλους ενόψει του αγώνα με το Ανατόλια;
Όπως έχω ξαναπεί ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, παρότι κάναμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Τον χρειαζόμαστε και στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας.
Ανάμεσα σε Καβάλα και Ίκαρους Σερρών που δίνεις προβάδισμα για την απευθείας άνοδο και ποια ομάδα βλέπεις να έχει προβάδισμα παραμονής ανάμεσα σε Χαλκηδόνα και Ξάνθη;
Θεωρώ πως η Καβάλα είναι μια πιο ολοκληρωμένη ομάδα από τους Ίκαρους και είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο πίσω από τον Τρικούπη. Το προβάδισμα παραμονής κατά τη γνώμη μου το έχει η Ξάνθη. Παρά την απουσία του Γκέλιου, που παίζει καθοριστικό ρόλο, έχουν δείξει ότι έχουν τις δυνατότητες να μείνουν στην κατηγορία.
Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής στο οποίο φέτος έπαιξες για πρώτη φορά;
Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες από υψηλότερες κατηγορίες, καθώς και νέα παιδιά που βελτιώνονται συνεχώς. Σχεδόν όλες οι ομάδες είναι αρκετά επικίνδυνες και θέλουν τη νίκη σε κάθε αγώνα, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα που έχουμε κάθε εβδομάδα.