Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η νέα γενιά μας θυμίζει σε κάθε ευκαιρία ότι και ιδέες έχει και διάθεση και προσπαθεί για το καλύτερο, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Όπως τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, που τα τελευταία χρόνια πρωτοπορούν στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, κερδίζοντας πανελλήνιες διακρίσεις με τις εργασίες τους.

Η έλλειψη βασικών «εργαλείων» που θα βοηθήσει να κάνουν πράξη τις ιδέες τους, ευαισθητοποίησε την Παναιτωλική οικογένεια, που επί 92 χρόνια σφυρηλάτησε άρρηκτους δεσμούς με τη νεολαία και την Εκπαίδευση. Ο Παναιτωλικός πρόσφερε τους μαθητές ρομποτικό υλικό, σε μια όμορφη εκδήλωση στο Σχολείο τους, στην οποία αναδείχτηκε η σχέση του μεγαλύτερου Συλλόγου της Αιτωλοακαρνανίας με τη νεολαία. Τα δεκάδες σηκωμένα χέρια μαθητών στο ερώτημα του Τραϊανού Δέλλα «ποιος είναι με τον Παναιτωλικό;» είναι η απόδειξη!

Ο προπονητής της ομάδας μας με τους συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, έτυχαν θερμής υποδοχής και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το βίντεο που είχαν ετοιμάσει και πρόβαλαν οι μαθητές με τις εργασίες τους που βραβεύτηκαν. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θωμάς Σπύρου παρέδωσε το υλικό που θα βοηθήσει το Σχολείο να διευρύνει τη δράση του στον τομέα της ρομποτικής, με τον διευθυντή Χρήστο Βασιλογιάννη και την εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων Ιωάννα Νικολάου να προσφέρουν αναμνηστικά, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας πρόσφερε φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Οι τελευταίοι υπέγραψαν αυτόγραφα, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να συνεχίσουν στο δρόμο της πρωτοπορίας.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image