Η μονομαχία των δυο ομάδων που έχουν στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική δεν ανέδειξε νικητή την Κυριακή το απόγευμα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου.

Ναυπακτιακός Αστέρας και Όμηρος Νεοχωρίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική .

Αποτέλεσμα που ικανοποιεί τους γηπεδούχους που θέλουν ακόμη μια νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια για να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι «ντέρμπι» μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και των δυο ομάδων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ναυπακτιακός αγωνίσθηκε από το 66΄με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Λαγού με κόκκινη κάρτα

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Κωσταρά και τον Κολοσιώνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Σκούνας)

Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Καντάνης, Σχοινάς (70΄Καραγιάννης), Μελετίδης (90΄Δενδρινός), Θεοχάρης, Νικολακόπουλος, Γιαννόπουλος  (60΄Κονίδας), Σαμπανέι (65΄Αγγελόπουλος), Λαγός

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος

Δουλιώτης, Μάτσιγκας, (83΄Κορομηλάς), Αλεξόπουλος (80΄Θεοδωρίδης), Τσώνης, Τσίμπιτσης, Μανθόπουλος, Σεραφίγκος, Γκάτσης, Μπούνας, Παπανικολάου (69΄Κοκώνης Κ), Μπουλούμπασης (76΄Κοκώνης Σ)