Σημερινό δημοσίευμα από τα sfyrigmata.blogspot.gr αναφέρει πιθανή εμπλοκή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις επερχόμενες εκλογές στους νομούς Αιτ/ νίας και Έβρου.

Παραθέτουμε το δημοσίευμα:

Μετωπική σύγκρουση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις εκλογές των ποδοσφαιρικών ενώσεων, τόσο της ΕΠΣ Εβρου, όσο και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Η πρώτη μάχη γίνεται με αφορμή της εμπλοκή της ΑΕΚ στις εκλογές της ΕΠΣ Εβρου, όπου αρχικά ο ΠΑΟΚ έπαιζε μονότερμα. Η απάντηση του ΠΑΟΚ αφορά στην εμπλοκή στην ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας.

Μπορεί οι εκλογές στη συγκεκριμένη Ενωση να μην έχουν προκηρυχθεί και το αργότερο θα γίνουν μέχρι τον Ιούλιο, όμως ήδη οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να διερευνούν το έδαφος, προκειμένου να στηρίξουν τα σωματεία που είναι αντιπολίτευση στο νυν πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκη Παπαχρήστο, ο οποίος είναι σύμβουλος της ΕΠΟ και ανήκει στο μπλοκ της ΑΕΚ. Για τη συγκεκριμένη ένωση ήδη ο πρώην γενικός γραμματέας της και νυν μέλος του ΔΣ, Γιώργος Λαγούδης έχει προαναγγείλει την υποψηφιότητά του.

Οι εκλογές στην ΕΠΣ Εβρου έχουν προκηρυχθεί για τις 30 Μαϊου και ο ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης, είχε δώσει το χρίσμα στον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα, Παντελή Χατζημαρινάκη. Όμως, στην πορεία (όπως προκύπτει και από δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων) προέκυψε και εμπλοκή της ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε διεργασίες για σύσταση ψηφοδελτίου υπό τον Παναγιώτη Λογαρά, ο οποίος είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας (Δόξα Δράμας, Καβάλα, ΟΦΗ). Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Χρήστος Καραβασίλης δεν κατεβαίνει υποψήφιος.

Υπενθυμίζουμε ότι η κύρια εστία πολέμου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκεται στην ΕΠΟ. Καλά κρατεί ο εμφύλιος μεταξύ των παραγόντων που ανήκουν στα αντίστοιχα μπλοκ.

http://sfyrigmata.blogspot.gr