Κεφάλια διαιτητών παίρνει ο Περέιρα. Μετά και τις φετινές παλινωδίες τελειώνει από τους πίνακες και τη διαιτησία Αρετόπουλο, Κομίνη, Καλογερόπουλο, Θάνο. Ποιοι προαλείφονται για διεθνείς…

Τους διαιτητές που πρωταγωνίστησαν για αποφάσεις… εντός και εκτός γηπέδου έχει αποφασίσει να απομακρύνει από τη διαιτησία ο Περέιρα προκειμένου η νέα σεζόν να ξεκινήσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία ή έστω τη λιγότερη δυνατή καχυποψία.

Από τους 24 διαιτητές που περιλαμβάνει ο πίνακας της πρώτης κατηγορίας, ενδέχεται να… τελειώσουν οι οχτώ, ακόμη και έντεκα, όπως αναφέρει στη “Live Sport” ο Βασίλης Βέργης.

Συγκεκριμένα από τον πίνακα των διεθνών πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι Κομίνης, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος, ενώ θα παραμείνουν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος. Για τις θέσεις που θα “χηρέψουν” προαλείφονται οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης.

Από εκεί και πέρα κοντά στο… φινάλε τους από τη Superleague βρίσκονται οι Αρετόπουλος, Μπλάνας, Μάνταλος, Κομίνης, Κατσικογιάννης, Θάνος, Καλογερόπουλος και Νεοφυτιάδης, αν και για τον τελευταίο υπάρχει ακόμη ερωτηματικό.

Επιπλέον σε έντονη αμφισβήτηση βρίσκονται οι Ευαγγέλου, Καραντώνης, Τσαμούρης και το μέλλον τους στον πίνακα των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Πηγή: sdna.gr