Τη νίκη κόντρα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό θα πρέπει να κυνηγήσει την Τετάρτη (31/10) στην Κρήτη ο Παναιτωλικός για να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, οι Αγρινιώτες είναι στο μηδέν και θα παίξουν κόντρα στον έτερο πρωτοπόρο του ομίλου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/10), με τον Τραϊανό Δέλλα να επιλέγει να αφήσει εκτός αποστολής πολλούς βασικούς, παίρνοντας πολλά νεαρά παιδιά.

Συγκεκριμένα, 10 από τους 19 «εκλεκτούς» είναι από την Ακαδημία, με μόλις πέντε από όσους ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να συμμετέχουν και συγκεκριμένα οι Μαρινάκης, Μαλής, Μανά, Ντίας και Μοράρ.

Αντίθετα, στο Αγρίνιο έμειναν, εκτός των τραυματιών Μιχάι, Πάουλο και Έρικσον και οι Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Λουσέρο, Ρότσα, Άργκους και Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή που αναχωρεί για τα Χανιά: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόκκορης, Βακράκος, Βασιλούδης, Αγρόδημος, Χαντάκιας, Μαλής, Δ. Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Παράς, Λιάβας, Μανά, Τσοκάνης, Ουίλιαν, Ντίας, Μοράρ.

www.a-sports.gr