Με 9 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης παρατάχθηκε ο Παναιτωλικός στα Χανιά.

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν οι :  τερματοφύλακας  ο Γιαννακόπουλος, ο Λιάβας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσοκάνης στα αριστερά.  Κεντρικοί αμυντικοί ο Χαντάκιας και ο Γιαννιώτης,  Η τριάδα του κέντρου  Αγρόδημος – Τσιγγάρας – Βασιλούδης., στο δεξί άκρο της επίθεσης αγωνίσθηκε ο Μανά, στα αριστερά ο Ουίλιαν κια στην κορυφή ο Μοράρ .

Ο  Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε τον Κισσαμικό από την αρχή. Στο 5ο λεπτό του αγώνα το φάουλ του Μοράρ πέρασε λίγο άουτ.

 Στο 12΄του σουτ του Αγροδήμου απέκρουσε εύκολα ο Λαζαρίδης. Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Χαντάκιας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 27ο λεπτό ο Μοράρ έπιασε ένα ωραίο σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού απέκρουσε εύκολα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και απειλούσαν την εστία του Λαζαρίδη, με μακρινά σουτ, χωρίς όμως να καταφέρνουν να απειλήσουν περαιτέρω.  Η κατοχή που είχαν λοιπόν δεν μπορούσε να μετουσιωθεί σε γκολ και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη μπήκαν πολυ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι αναπτύσσονταν αρκετά καλά, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Δέλλα. Την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο όμως την είχαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Μοράρ να πιάνει την κεφαλιά από δύσκολη γωνία και τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Κισσαμικός απείλησε την εστία του Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα, η μπάλα στρώθηκε στον Τεγούση μέσα στην περιοχή, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να αστοχεί ενώ ήταν μόνος του!

Στο κομμάτι αυτό του αγώνα ο Κισσαμικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 71΄ο Σάλιακας πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς. Για την ακρίβεια ο Σάλιακας είδε τον Γιαννακόπουλο εκτός εστίας και δοκίμασε ένα σουτ πίσω από το κέντρο, με την μπάλα να… κρεμάει τον τερματοφύλακα.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι έτσι πολύ κοντά σε μια σημαντική πρόκριση, καθώς βρίσκεται ήδη στους 4 βαθμούς, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έχει 1 και ουσιαστικά με ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Παναθηναϊκό θα σφραγίσει το εισιτήριο για τους “16”., αφήνοντας έξω τον Παναιτωλικό!!!

Οι συνθέσεις

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (73΄Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (59΄Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63΄Αρναρέλης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50΄Ντίας), Αγρόδημος (78΄Μπελεβόνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (61΄Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν.