Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Φλωριάδα ο Ναυπακτιακός, με το δεύτερο μέρος να είναι διαδικαστικό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τελειώσει το ματς στο 22ο λεπτό, όταν και σημείωσαν το τρίτο τους τέρμα.

Αντίθετα, η Φλωριάδα δεν κατάφερε ούτε στο σημερινό παιχνίδι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας στο “μηδέν” επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή επιθετικά και στο 2ο λεπτό από γύρισμα του Σαμπανέι, ο Κωστής δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Στο ίδιο λεπτό, από κομπίνα σε κόρνερ, ο Κονίδας σούταρε από το ύψος της περιοχής λίγο πάνω από το δοκάρι του Ψαρρά.

Τελικά, το 0-1 ήρθε στο 11ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου, ο Γραμματικόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15ο λεπτό, ο Ναυπακτιακός διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Αντωνιάδης δεν έδιωξε καλά με το κεφάλι στρώνοντας την μπάλα στο Σαμπανέι στα όρια της περιοχής, και εκείνος τελείωσε τη φάση ψύχραιμα με συρτό σουτ, για το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ, όμως σε φάση καρμπόν με εκείνη του 12ου λεπτού, ο Ψαρράς αποσόβησε τον κίνδυνο. Το ίδιο δε συνέβη και στο 22ο λεπτό, όταν ο Καζανάς από δεξιά έκανε τη σέντρα, και ο Γραμματικόπουλος εντελώς αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, δε δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να νικήσει για τρίτη φορά τον Ψαρρά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι έριξαν το ρυθμό τους, ωστόσο απείλησαν σε δύο περιπτώσεις ακόμα στο πρώτο μέρος με δύο κεφαλιές των Θεοχάρη και Νικολακόπουλου, από ισάριθμα χτυπήματα του Γιαννόπουλου, που όμως έφυγαν άουτ.

Η επανάληψη, όπως προαναφέραμε ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον προπονητή του Ναυπακτιακού να ολοκληρώνει γρήγορα τις αλλαγές του, και την ομάδα των φιλοξενουμένων να κρατά την μπάλα χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια μεγάλη φάση. Στο 50ο λεπτό, στην καλύτερη φάση του δευτέρου μέρους, ο Κοκώνης πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Γιαννόπουλου και πάλι όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στα άσχημα του παιχνιδιού, ο τραυματισμός λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στο γόνατο, του Τσιγαρίδα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό στο χιαστό, με όλους να εύχονται να μην έχει ο 21χρονος μπακ κάτι σοβαρό.

Διαιτητής : Πάνος (Ηπείρου)  Βοηθοί : Κέφης (Πρέβεζας/Λευκάδας) – Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

ΑΟ Φλωριάδας (Γιάννος) : Ψαρράς, Γκώρος, Γκανάρας, Αντωνιάδης, Τσιγαρίδας (85′ λ.τρ. Πανέτας), Κακιώνης, Πλατογιάννης (71′ Καρύδης), Γκίκα, Λεκάνης, Κότσι, Γκαναβίας (46′ Γουρούνας)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Σκουνας) : Μανιάτης, Καζανάς (57′ Καραγιάννης), Κόκκας, Νικολακόπουλος (46′ Κοκώνης), Θεοχάρης, Κέλλυ, Κωστής (54′ Κοντογιάννης), Κονίδας, Γραμματικόπουλος, Γιαννόπουλος, Σαμπανέι (60′ Γκασούκας)

ΠΗΓΗ: artagoal