Πολύ μεγάλο το πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλογές έχουμε τόσο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και από τη Λατινική Αμερική. Ασφαλώς το Μπόκα – Ρίβερ κλέβει την παράσταση και θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά, ενώ ωραία επιλογή στα γκολ προκύπτει και από την Αγγλία.

 

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ

 

Είχε καλή εικόνα στο μίνι ντέρμπι με την Τσέλσι, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 3-1. Τρέχει έτσι ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη η Κρίσταλ Πάλας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όλο αυτό και ενώ το πρόγραμμα που έχει, κάθε άλλο παρά την εξυπηρετεί. Στον αντίποδα, η Τότεναμ έρχεται από την πρώτη νίκη της φέτος στο Champions League, επικρατώντας με σκορ 2-1 εντός έδρας της Αϊντχόφεν. Παρέμεινε έτσι ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα με σκορ 3-2 από την έδρα της Γουλβς. Οι «πετεινοί» τρέχουν ένα σερί πέντε νικών στις λονδρέζικες «μάχες» τους. Προφανώς και σήμερα είναι το φαβορί, όμως οι γηπεδούχοι δεν θα τους το κάνουν εύκολο. Περιμένουμε το ματς να κριθεί κάπου μεταξύ under και over. Για αυτό θα πάμε με την επιλογή των 2-3 γκολ.

 

Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ

 

Ύστερα από έξι χρόνια, η Μπόκα Τζούνιορς επιστρέφει σε τελικό και το έκανε με… στιλ. Επιβλήθηκε 2-0 της Παλμέιρας, για να πάρει το 2-2 στη Βραζιλία και το εισιτήριο για το σημερινό παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το εύκολο 4-1 επί της Τίγκρε, παίζοντας ωστόσο με τα δεύτερα. Sold out το σημερινό παιχνίδι στου «Μπομπονέρα». Στον αντίποδα, η Ρίβερ έκανε την υπέρβαση για να φτάσει στον τελικό. Ηττήθηκε 1-0 από τη Γκρέμιο εντός έδρας, όμως επικράτησε στη Βραζιλία και μάλιστα με ανατροπή και σκορ 2-1. Ηττήθηκε μεν 1-0 από την Εστουδιάντες στο πρωτάθλημα, όμως διόλου την επηρεάζει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, ο κόουτς Γκαγιάρδο είναι τιμωρημένος και θα χάσει τόσο τον αποψινό τελικό, όσο και τη ρεβάνς. Σε κάθε περίπτωση κρίνονται πολλά απόψε και λογικό είναι εκατέρωθεν να υπάρχει σκοπιμότητα. Για αυτό θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ.

 

Σου αρέσει το sizzlinghot; Βρες τα πάντα για το δημοφιλές φρουτάκι στο sizzlinghot777.gr.