Ο Αλέξανδρος Μαλής μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τα λάθη της ομάδας του και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Μέσα σε μία δυνατή έδρα. Το παλέψαμε το ματς μετά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, δεν το παρατήσαμε. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά από εκεί και πέρα δεν πήραμε κάτι παραπάνω”.

Για την ανωτερότητα που είχαν στο Β’ μέρος και τι θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερο για την ισοπαλία: “Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάνουμε και δεχόμαστε τα γκολ. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να σκοράρουμε. Το κάναμε και η ψυχολογία μας ανέβηκε. Ψάξαμε την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε γιατί ήταν μεγάλη”.

Για το αν υπάρχει πίεση για τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη: “Πίεση πάντα υπάρχει. Το θέμα είναι να βλέπουμε τα λάθη μας και σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει σε κάθε ματς να παίρνουμε κάτι. Είναι θέμα δουλειάς. Να δούμε τι φταίει μπροστά που δεν σκοράρουμε, τα λάθη μας και να τα δουλέψουμε στη διακοπή”.

Για το τι κρατάνε από αυτό το ματς: “Σίγουρα κρατάμε την ψυχή που δείξαμε και το γκολ σε μια δυνατή έδρα. Αυτό μας βοηθήσει και μπροστά θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: “Σίγουρα είναι δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά”.