Για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας του 1ου ομίλου , ο Αχελώος Νεοχωρίου νίκησε με 2-1 την Θύελλα Αγίου Ανδρέα.

Ήταν ένα ματς μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν την νίκη λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

Η Θυελλα Αγίου Ανδρέα προηγήθηκε στο 15΄με σουτ από  τον Τσάμη. Στην φάση του γκολ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο ποδοσφαιρσιτής της Θύελλας. Στο β΄ ημίχρονο ο Μπεναρδής ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Α. Φορτσεράς διαμόρφωσε το τελικό 2-1`.

Οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Ανδρέα διαμαρτύρονται για δυο γκολ που κατά την γνώμη τους κακώς δεν μέτρησαν από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα στο 70΄σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα μεταξύ δυο ποδοσφαιριστών, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αχελώου Νεοχωρίου χωρίς το γκολ να κατακυρωθεί,(ο διαιτητής «σφύριξε» επιθετικό φάουλ), ενώ στο 75΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλπουζάνη η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια σύμφωνα με την γνώμη τους πέρασε την γραμμή του τέρματος, αλλά και αυτό το γκολ δεν κατακυρώθηκε..

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοφίλης με βοηθό τον Πούλιο, και την Τραυλού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Νεοχωρίου (Γ. Ασπρογέρακας)

Κόκκοτος, Χρήστου, Σάρρας, Μαχαλιώτης(65΄Νεστοράτος),Κότσαλος, Πλακίδας (69΄Φορτσεράς Α.), Λιάτσος, Ζωγράφος (65΄Τσικνιάς), Μπεναρδής (84΄Τσικνιάς), Κουτσούνης, Κυροχρήστος

 

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Νίκος Πριόνας)

Λυκογιώργος, Αγγέλης Χ., (88΄Τραγουλιάς), Κατσιγιάννης, Κόρο, Καλπουζάνης, Αγγέλης Λ., Σαλάππας, Γκιόζι, (74΄Κουτρουλής) Σίναϊ., Τσάμης(16΄λ.τρ. Λάμπος Α.Κ), Λάμπος Α.Π.