Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε δυο ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.  Ωστόσο νικητής δεν προέκυψε  στην αναμέτρηση ανάμεσα στην γηπεδούχο Δόξα Καινουρίου και τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας.

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 17΄ κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Αγγέλη η μπάλα βρίσκει το χέρι του Βλάχου. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νίκος Νταλαπέρας που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δούρου, σκόρ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απάντησαν «αμέσως», και στο 47΄μετά από σέντρα του Κάπο, ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Τάκο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουργίου (Κώστας  Γιωτόπουλος)

Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος Σ., Νικολογιάννης. Νταλαπέρας (72′ Λιάρος), Αγγέλης Χ., Φραγκούλης (88′ Μπλέτσας), Καρύμπας (84′ Αλτζερίνης), Ρεπανίδας

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης  Πανουργιάς)

Δούρος, Βλάχος, Κάπο, Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Κάκκος Β. (79′ Ταμπάκης), Κουραχάνης (94′ Αμπντέλ), Καλαβρουζιώτης Θ. (90′ Πετσίνης), Καλαβριζιώτης Α., Ρουμπάτος (93′ Παναγιωτόπουλος)