Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας από τους παίκτες που «λάμπουν» στη Σούπερ Λίγκα και δικαίως έχουν τραβήξει πάνω τους όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια διαπρέπει με τα χρώματα της ομάδας του Αγρινίου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον εγχώριων, αλλά και ξένων συλλόγων. Ο 20χρονος μάλιστα τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε και διεθνής με τη φανέλα της Αλβανίας, με την οποία έχει καταγράψει ήδη 2 συμμετοχές.

Ο σέντερ μπακ των Καναρινιών είναι ένας παίκτης με λαμπρό μέλλον, που δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο Μιχάι, μάλιστα, την Παρασκευή άλλαξε μανατζερική στέγη, επιλέγοντας την ολλανδική εταιρεία SEG. Ο Αλβανός αμυντικός πήρε… μεταγραφή, με τον εκπρόσωπο της ελληνικής εταιρείας, Τάσο Παπαδόπουλο να ανακοινώνει τη συμφωνία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ένας από τους καλύτερους νεαρούς αμυντικούς στην Ευρώπη και μέλος της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, Ενέα Μιχάι, εντάχθηκε στην οικογένεια της SEG. Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία», έγραψε στο μήνυμά του ο Τάσος Παπαδόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 20χρονος Αλβανός αμυντικός μέχρι πρότινος εκπροσωπούνταν από την εταιρεία Sportsconnection International GMBH και τον ατζέντη, Νίκο Κλητσίδη. Πλέον, θα εκπροσωπείται από την ολλανδική εταιρεία SEG, με τον νεαρό άσο με την επιλογή που έκανε να… κλείνει το μάτι στο εξωτερικό!

Ο Μιχάι, ο οποίος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 ματς με τους Αγρινιώτες, ενώ φέτος έχει ήδη πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Παπαδόπουλου:

 

https://www.to10.gr/