Ο Ευθύμης Χρήστου είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός guard αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Νίκη Βόλου και σε αυτό που ακολουθεί με τους Μαχητές Πειραματικού, μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας και για την εμπειρία του να είναι μέλος μιας ομάδας της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ευθύμη ποια θεωρείς ότι ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τη Νίκη Βόλου;
Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και θεωρώ πως η καλή άμυνα που παίξαμε, η συγκέντρωση μας και ο κόσμος που ήταν μαζί μας, ήταν τα στοιχεία που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τους Μαχητές Πειραματικού. Τι πιστεύεις ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο για να πετύχετε ένα σπουδαίο διπλό;
Στο παιχνίδι που ακολουθεί με τους Μαχητές θα παίξει ρόλο η ψυχολογία και η συγκέντρωση της ομάδας, για να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη.
Η ομάδα είναι αρκετά ψηλά έχοντας 6 νίκες και 1 ήττα. Τι είναι αυτό που έχει φέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;
Η ομάδας μας έχει καταφέρει να έχει αυτό το ρεκόρ μέσα από τις προπονήσεις. Κάνουμε σκληρή δουλειά καθημερινά στο γήπεδο και το αποτέλεσμα αυτό βγαίνει.
Πως βιώνεις την εμπειρία του να είσαι μέλος σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β΄ Εθνική Κατηγορία;
Είναι μια σπουδαία εμπειρία και μια ευκαιρία για εμένα. Και φυσικά είμαι πραγματικά ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.
Πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής;
Το φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής είναι αρκετά δύσκολο, έχει αρκετές απαιτήσεις και μεγάλο ανταγωνισμό. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και αυτό κάνει αμφίρροπη την κάθε αναμέτρηση.