Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Διαμαρτυρια ΠΑΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ.
Για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ φορά φέτος ο διαιτητής του αγώνα στερεί απο την ομάδα μας βαθμούς με τις λανθασμένες του αποφάσεις.

Αντί να έχουμε την ευκαιρία να εκτελέσουμε πέναλτι με το σκορ στο 1-1 (θα το επιβεβαιώσει και ο παρατηρητης) δεχθήκαμε αποβολή με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.Το αυτό είδα αυτό έδωσα είναι πολύ φτηνή δικαιολογία για το ποδόσφαιρο που την χρησιμοποιούν όσοι ξέρουν πως έκαναν λάθος. Πάλι καλά που σκόραρε ο ΟΜΗΡΟΣ μετά και δεν έβγαλε και αλλον έξω.

Δεν σεβάστηκε τον αγώνα που έκαναν τα παιδιά. Έχουμε δει πολλά αλλά όχι σαν αυτό σήμερα. Διαιτητής να προκαλεί και να ειρωνεύεται ποδοσφαιριστές για το σκορ με την ΑΕΜ. Ο ίδιος ηταν που πριν 10 μέρες για δύο λακκούβες νερο δεν ξεκινησε το παιχνίδι ενώ πέρυσι έπαιξε τον αγώνα με το ΛΟΥΤΡΟ σε γήπεδο πισίνα.

Εξαιρέσεις?

Σήμερα στο ερωτημα μας γιατί ξεκινάει τον αγώνα σε σύγκριση με το προηγούμενο που αναβλήθηκε η απάντησή του ήταν πάμε για να τελειώνουμε. Αγγαρεία? Τι σημαίνει ειναι στην κρίση του διαιτητή? Απο που επηρεάζεται η κρίση του? Απο το ποια ομάδα παίζει? Είμαστε υπέρ του ποδοσφαίρου. Το σημερινό όμως δεν λέγεται ποδόσφαιρο αλλά επιβάλλω αυτό που θέλω με το ετσι θέλω.

Ήθελε νικητή τον ΟΜΗΡΟ και τα κατάφερε με τον πιο άσχημο τρόπο για την ομαδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κανείς τυχαίος σήμερα αύριο του χρόνου να παίζει με την ιστορία των συλλόγων επειδή έχει την σφυρίχτρα και τις κάρτες.

Όσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν πολλά…….. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας για την ομάδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο. Ας κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι διαιτητές παράγοντες κτλ….. Εννοείτε πως με τον ΟΜΗΡΟ δεν έχουμε τίποτα. Κανένα παράπονο και ελπίζουμε να έμειναν ευχαριστημενοι απο την φιλοξενία…..
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ