Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας μετά τις γιορτές θα γίνει τελικά με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής.

Η τελευταία «στροφή» του πρώτου γύρου είχε αναβληθεί μετά την αποχή των διαιτητών ως διαμαρτυρία για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου και στο Δ.Σ. της διοργανώτριας την Παρασκευή (28/12) αποφασίστηκε η δράση να συνεχιστεί κανονικά το τριήμερο 12-13-14 Ιανουαρίου με αυτή και ταυτόχρονη μετακύλιση του προγράμματος κατά μία εβδομάδα.

Η απόφαση πάρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με ψήφους 13-3, με τους Ολυμπιακό, Άρη και Πανιώνιο να είναι οι μόνοι αντίθετοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε να μην υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική ή έξτρα μεσοβδόμαδη, συνεπώς το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Παράλληλα, έπειτα από σχετική πρόταση του Απόλλωνα Σμύρνης που έγινε δεκτή από το συμβούλιο, συμφωνήθηκε ότι, σε περίπτωση που οι Έλληνες διαιτητές αποφασίσουν να συνεχίσουν την αποχή τους, τότε τα ματς θα γίνουν με ξένους ρέφερι.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών».