Ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Κατοχής. Αντίπαλοι βρέθηκαν ο γηπεδούχος Τρίκαρδος με τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι σε μια ομάδα (Τρίκαρδος)που δείχνει στο πρωτάθλημα καλά στοιχεία και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να βρεθεί στα πλέι-οφ ανόδου

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο Τρίκαρδος ξεκίνησε με γκολ από τα …αποδυτήρια. Σκόρερ στο 5΄ο Μούτσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκάτσης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τον Όμηρο.

Στο 20΄οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Κούση, μετά από σέντρα του Βασιλάρη. Στο 41΄ο Τρίκαρδος Κατοχής θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Ψηλού με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη). Μάλιστα αξίζει  να αναφερθεί ότι υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες του ποδοσφαιριστή προς τον Διαιτητή της αναμέτρησης μετά το τέλος του αγώνα για την αποβολή, κάτι το οποίο καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

Στο β΄ημίχρονο ο Όμηρος με ποδοσφαιριστή παραπάνω έλεγχε τον αγώνα, είχε δοκάρι στο 73΄με τον Θεοδωρίδη, και πέτυχε το τρίτο  γκολ στο 82΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σπύρο Νούλα. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 85΄με σκόρερ τον Φραγκο.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τον Σούζα και τον Βαλλιάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ασπρογέρακας)

Τσιάρας, Χαλαζιάς, Βασιλάρης Ι., Δρακάς, Ψηλός, Σαμψώνας (46΄ λ.τ. Γατσώρης), Γαβρίνας (78΄ Φράγκος Γ.), Φραγκούλης,  Μούτσα, Νάκος, Μακρής (36΄ Σεραφίγγος Ε.).

Όμηρος Νεοχωρίου (Γιώργος Ζήκος)

Δουλιώτης, Καβαλιέρης (81΄ Βαλτογιάννης), Κολοβάκης, Μπαλαμπάνης, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης Ε. (53΄ λ.τ. Θεοδωρίδης), Μανθόπουλος, Κούσης (73΄ Σεραφίγγος Ι.), Γκάτσης, Ματσίγκας (70΄ Νούλας).