Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2019, στα ιδιόκτητα γραφεία του στο Αγρίνιο.

Οι οικοδεσπότες της όμορφης αυτής βραδιάς, ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Καψάλης και το Δ.Σ. του Συνδέσμου, είχαν ετοιμάσει…
με επιμέλεια όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης και υποδέχθηκαν με ζέση το σύνολο των μελών που παραβρέθηκαν καθώς και τους εκλεκτούς καλεσμένους που κατάφεραν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους.

Ο κ. Καψάλης

Τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές -μεταξύ άλλων-  τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν από βήματος χαιρετισμό οι κάτωθι:

– ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Παπαχρήστος


– η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου  κα Χριστίνα Σταρακά

– ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Βασίλης Νικολέτας


– ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Μάκης Μπελεβώνης


– ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών  Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Γιωτόπουλος (συνοδευόταν από τον ταμία του ίδιου Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Τούρκα)


– ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Γιώργος Ταπρατζής


– ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Γιώργος Κωνσταντίνου


– οι πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Γιώργος Καραγιάννης, Γιώργος Κοτρώτσος και Σπύρος Τομαράς


– οι πρώην πρόεδροι της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. Βασίλης Νικάκης και Βασίλης Τεροβίτσας


– ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Ρεντίφης


Επίσης παραβρέθηκαν, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Κώστας Τσάσσης  και οι παλαίμαχοι Αγρινιώτες διαιτητές κ.κ. Δημήτρης (Τάκης) Τσιρώνης, Μπάμπης Χρέλιας, Βασίλης Κόκοτος και Βαγγέλης Ξηροκώστας.


Μετά το πέρας των καθιερωμένων από βήματος χαιρετισμών, σε μια ιδιαιτέρως συμβολική κίνηση -όπως και πέρυσι έτσι και φέτος- οι δύο πρόεδροι κ.κ. Παπαχρήστος (ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ) και Καψάλης (Σύνδεσμος Διαιτητών) έκοψαν ΜΑΖΙ την βασιλόπιτα.

Εν συνεχεία  κληρώθηκαν αρκετά δώρα στους διαιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ταπρατζής και ο Κώστας Τσάσσης ήταν μεταξύ των τυχερών της κλήρωσης αλλά με μια ευγενική χειρονομία έθεσαν τα δώρα τους σε νέα κλήρωση.

Τυχεροί στάθηκαν οι: Βασίλης Γεωργίου, Κώστας Βελαώρας, Δημήτρης Ασημάκης, Νίκος Κορδολαίμης, Χρήστος Τάκος, Γιάννης Γιαννόπουλος, Μιχάλης Τσαμπάς, Αποστόλης Προβίδας και Βασίλης Λιακώνης.

 

 

 

 



Επίσης, οι μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα φλουριά στις δύο βασιλόπιτες και κέρδισαν χρηματικό ποσό προσφορά του Συνδέσμου Διαιτητών, ήταν οι Κώστας Καλαμπόκης και Κώστας Καλαμάρης.

Η όμορφη αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με μια μίνι δεξίωση στον ίδιο χώρο με γλυκά και αναψυκτικά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΟΝΑΣ