Η Αναγέννηση Θέρμου νίκησε με 6-1 τον Ολυμπιακό Αγρινίου

Πετυχαίνοντας από 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αναγέννηση Θέρμου νίκησε με 6-1 τον Ολυμπιακό Αγρινίου σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας που έγινε την Κυριακή το πρωί στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 25΄με σκόρερ τον Μαραγιάννη με κοντινή προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πελεκάνου. Στο 33΄ο Πελεκάνος μετά από ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Ο Μαραγιάννης στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Ολυμπιακού μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Ραμαντάνη και με κοντινό πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ για την Αναγέννηση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν και πάλι δυνατά και στο 66΄ ο Αγγελάκης πέτυχε το τέταρτο γκολ για την Αναγέννηση. Ο Κουκιάς στο 69΄κάνει το 0-5, για να μειώσει στο 83΄για τον Ολυμπιακό ο Κοντογιάννης.

Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε στο 89΄ με σκόρερ τον Ραμαντάνη.

DSC09039

Διαιτητής : Προβίδας, Βοηθοί : Μπάκας, Μαδιάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΜΕΣ Ολυμπιακός Αγρινίου (Γιάννης Πάνου)

Αρρίκου, Τσουράκης, Τσέλικας, Πρέμος Γ.Π., Σαμαράς, Πρέμος Γ.Χ.., Μπάκας(57΄Καφρίτσας), Κοντογιάννης, Βασιλόπουλος, Μαδιάς, Τσώλης

Αναγέννηση Θέρμου (Φάνης Σιάχος)

Σαγρόπουλος, Δρέλλιας, Ραμαντάνης , Ραχούτης, Σιάχος, Κατσούρας, Αγγελάκης(85΄Λέκκας), Πελεκάνος, Μαραγιάννης(77΄Τσατσαράγκος), Κουκιάς, Λάμπος

Φωτορεπορτάζ του αγώνα την Τετάρτη (20/ 2)