Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ματς για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου μεταξύ ΑΟ Σκουτεράς και Πανοχθιακού

Τόσο ο ΑΟ Σκουτερά όσο και ο Πανοχθιακός  ήθελαν μόνο την νίκη για να απομακρυνθούν όσο το δυνατό περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από το πρώτο κιόλας σφύριγμα του διαιτητή αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι μπήκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο το τρίποντο αφού η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα ευχαριστούσε. Τελικά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις..

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35΄με κεφαλιά του Δ. Κωστόπουλου. Ο Πανοχθιακός ισοφάρισε στο 57΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τύμπα, ο Μυριούνης στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 70΄ακυρώθηκε γκολ για τον Πανοχθιακό από τον Γκουτσέλη, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Τσέπας Σ. για τον Πανοχθιακό σε τετατέτ, αλλά ο Κόκκαλης απομάκρυνε την μπάλα.

 

Διαιτητής: Τσαμπάς, Βοηθοί: Γκουτσέλης, Γιαννόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτερά (Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης, Akulli, Χήρας, Κωστόπουλος Δ., Κωστόπουλος Α., Μυριούνης Π., Μυριούνης  (81΄Γρίβας), Παπαχρήστος (48΄Καραγεώργος Α), Τασούλης, Αλ Γιουσέφ, Στάικος (67΄Γιαννοκώστας)

Πανοχθιακός (Δημήτρης Τσέπας)

Κάκκος, Γκουτσέλης, Τύμπας, Νιτσάκης, Καμπέρης, Τσαμπάζης (55΄Ζώης), Ρούσσος, Μπαρδάκης, Δήμος (53΄λ.τρ. Μουρτζιάπης), Πετρονικολός , Τσέπας Σ. (70΄Σιδέρης)