Διάστημα παρατεταμένης κρίσης  και αβεβαιότητας φαίνεται ότι διέρχεται την περίοδο αυτή η διοίκηση της ΕΠΣ Αιτ/νιας και η θέση του πρόεδρου της  Παναγιώτη Παπαχρήστου καθίσταται πλέον αρκετά επισφαλής. Μετά την προ μηνός παραίτηση του Α΄ αντιπροέδρου Μιχάλη Χουλιάρα και την οριακή επικράτηση (35-31) την περασμένη Κυριακή στην τακτική Γ.Σ  χτες ήρθε ακόμη μια παραίτηση μέλους Δ.Σ  να επιβεβαίωση την  κακή συγκυρία που βρίσκεται η νεοεκλεγείσα διοίκηση Παπαχρήστου. Το μέλος του Δ.Σ Γιώργος Μαζαράκης υπέβαλε την παραίτηση του αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σας κάνω γνωστή την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για λόγους προσωπικούς και ηθικούς, που δε μου επιτρέπουν να είμαι μέλος στο συγκεκριμένο Δ.Σ.
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με αυτό ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου. Εφόσον δε μπορώ να προσφέρω σε αυτό, παραιτούμαι και εύχομαι να αλλάξουν μυαλά οι διοικούντες αυτής πριν να είναι αργά για τον αθλητισμό, που τόσα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια.
Δηλώνω παρών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας στο μέλλον από όπου χρειαστεί, με τις κατάλληλες συνθήκες βέβαια.
Γεώργιος Μαζαράκης”

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική αιτία και της παραίτησης Μαζαράκη είναι οι υπερεξουσίες και οι πολλαπλές αρμοδιότητες  που έχουν  2-3 μέλη του Δ.Σ με τις ευλογίες του προέδρου.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα  ότι τόσο ο Χουλιάρας , όσο και ο Μαζαράκης  δηλώνουν ότι παραμένουν στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και η ενασχόληση τους θα συνεχιστεί υπό άλλες συνθήκες. Έτσι ο πρόεδρος Παπαχρήστος  που μάλλον φαίνεται να μην έχει πλέον την στήριξη της ΠΑΕ που τον βοήθησε να εκλεγεί  καθώς η τελευταία βλέπει αδυναμία διοίκησης ,αποκτά ακόμη δυο αντίπαλους οι οποίοι μάλιστα έχουν μεγάλη επιρροή στα σωματεία της Ένωσης.
Αναμφίβολα η κατάσταση είναι ρευστή και καμία εξέλιξη δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη.

http://sfyrigmata.blogspot.com