Είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους ο Γιώργος Γεωργίου. Το απέδειξε και πάλι με μία τοποθέτηση που θα προκαλέσει συζητήσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Εκεί δεν μίλησε μόνο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά γενικότερα για το ποδόσφαιρο.

Σε μία αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη. Για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ είπε πως πλέον έχει στην κατοχή του δύο ακόμη ομάδες της Super League. Αυτές είναι η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός.

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Πάνω στη συζήτηση παρουσιάστηκε σίγουρος και για την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ. «Ο Δέλλας πήγε στον κουμπάρο του», είπε, εννοώντας τον Μπούση. Είναι γνωστή η σχέση των δύο ανδρών, όπως και το ενδιαφέρον των Κρητικών για τον Δέλλα. Το Sportime το είχε αποκαλύψει άλλωστε.

Για την ομάδα του ο Γεωργίου δεν δίστασε να αποκαλύψει μεταγραφικούς στόχους. Χαρακτηριστικά είπε πως «ψάχνω παίκτες σε συνεργασία με τον Παπαδόπουλο και τον Μανίκα, που θα μπορούν να ανεβάσουν αμέσως την ομάδα. Θέλω να πάρω τον Γκάλο. Σε αυτή την ηλικία πιστεύω πως είναι δύσκολο να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας τού ταιριάζει γάντι. Θέλω να πάρω τον Μαρκόφσκι. Για την κατηγορία μας είναι ταμάμ. Είναι κι αυτός μέσα στους στόχους».

https://www.sportime.gr