Ο Λουίτζι Τσέναμο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναιτωλικό, όπως άλλωστε ενημέρωσε και ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Ο Ελληνοιταλός τερματοφύλακας επέστρεψε στην ομάδα του Αγρινίου και όταν ανέλαβε ο Δέλλας την τεχνική ηγεσία αποφάσισε να κρεμάσει τα… γάντια του και να μπει στο επιτελείο ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Πλέον όμως θα υπάρξουν συνολικά αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο, αφού ο Λουίς Κάστρο αναμένεται να φέρει το δικό του τιμ από την Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Όλες οι όμορφες καταστάσεις έχουν μια αρχή αλλά και ένα τέλος. Κάπου εδώ θα τελειώσει η δεύτερη θητεία μου στον Παναιτωλικό της καρδιάς μας. Ιδιαίτερα περήφανος για έναν ακόμη λόγο πλέον μιας που έμελλε να είναι η πρώτη μου ομάδα, στο νέο μου πόστο,ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος αλλά και όσους συνέβαλαν σε αυτό,ιδιαιτέρως δε τον άνθρωπο που με δική του πρωτοβουλία χρίστηκα την περσινή σεζόν παίκτης- προπονητής,τον κ. Τραϊανό Δέλλα.

Υπόχρεος επίσης στο τεχνικό επιτελείο και στους τερματοφύλακες- συνεργάτες μου κατά τον 1,5 αυτό χρόνο,που σεβάστηκαν στο έπακρο την συνεργασία μας. Όσο για σένα Τίτορμε, δεν σου λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν!».

Πρέπει να πούμε ότι ο Τσέναμο έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του Αγρινίου, αφού έχει διατελέσει βασικό της γκολκίπερ τη διετία 2010-12, ενώ το 2017 επέστρεψε ουσιαστικά για να κλείσει την καριέρα του.