Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλ/νίας μετά την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α Κατηγορίας και το πέρας των πρωταθλημάτων, συγχαίρει :

  1. Την πρωταθλήτρια Α΄ Κατηγορίας ΑΕ Μεσολογγίου, τον προπονητή της και μέλος του Συνδέσμου μας κ. Μιμιγιάννη Νικόλαο, όπως και τον προκάτοχό του και μέλος μας κ. Γιάκο Γεώργιο.
  2. Τον κυπελλούχο Όμηρο Νεοχωρίου και τον προπονητή του και μέλος του Συνδέσμου μας κ. Ζήκο Γεώργιο.
  3. Τους πρωταθλητές Β΄ Κατηγορίας, Ακαδημία Ευηνοχωρίου, ΠΑΟ Αγρινίου, Αμβρακικό Λουτρού, όπως και την ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς για την άνοδο μέσα από την διαδικασία των play off.
  4. Τους πρωταθλητές Γ Κατηγορίας, Άρη Αιτωλικού, ΑΟ Παναμβρακικός και την Δόξα Αιτωλικού για την άνοδο μέσα από την διαδικασία των play off.
  5. Την γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008 , τον προπονητή της και μέλος του Συνδέσμου κ. Γουλή Ιωάννη, τια την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
  6. Tον Σύνδεσμο Διαιτητών για την πολύ καλή παρουσία των μελών του στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα.
  7. Τέλος την ΕΠΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας  για την άριστη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και κυπέλλου και για την άψογη συνεργασία με τον Σύνδεσμό μας ευχόμενοι  να υπάρξει ανάλογη συνέχεια την νέα χρονιά.

 

Ο πρόεδρος : Κώστας Γιωτόπουλος

Ο γενικός γραμματέας : Δημήτρης Θεοδοσίου