Το κλασικό ερώτημα των τελευταίων ετών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ είναι αν θα καταφέρουν όλες οι ομάδες που βρίσκονται στην Α΄κατηγορία να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Για την επόμενη σεζόν οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν, βλέποντας κανείς σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας  οι γενικές συνελεύσεις αναβάλλονται , ενώ οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agriniogoal.gr   (που πηγάζουν από το καθημερινό ρεπορτάζ ) , 3 ομάδες της Α΄κατηγορίας αδυνατούν μέχρι σήμερα να δηλώσουν συμμετοχή στην Α΄κατηγορία.

Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες αυτές, τότε μιλάμε για τουλάχιστον 3  ομάδες λιγότερες, οι οποίες δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα  στην Α΄κατηγορία της νέας σεζόν ενώ ολοκλήρωσαν κανονικά αυτό της περσινής. Το γεγονός αυτό μειώνει αισθητά τον αριθμό των ομάδων της δύναμης της ΕΠΣ Αιτ/ νίας.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες στις 3 ιστορικές ομάδες  της Α΄κατηγορίας  ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να βρεθούν λύσεις για τα διοικητικά των συλλόγων.