????????????????????????????????????

Έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή έκανε δικό της η ομάδα της Ηγουμενίτσας καθώς σε συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του Τηλυκράτη Λευκάδας Σπύρο Γεωργούση.

Ο νεαρός επιθετικός που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη σκοράροντας μάλιστα απέναντι στον Θεσπρωτό στο μεταξύ τους παιχνίδι (1-0 στην Λευκάδα) πλέον θα φοράει την φανέλα με το πλατανόφυλλο στο στήθος ενισχύοντας την επιθετική γραμμή (αγωνίζεται ως πλάγιος αλλά και σέντερ φορ) των κιτρινόμαυρων στο νέο πρωτάθλημα.

Ο 20χρονός (γεννημένος 24/7/99) Γεωργούσης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Τηλυκράτη βοηθώντας την ομάδα της Λευκάδας να πετύχει την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική.

Γεωργούσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα σοβαρή και οργανωμένη όπως ο Θεσπρωτός».

Το «Theball» επικοινώνησε με το νέο απόκτημα του Θεσπρωτού όπου παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

«Αρχικά θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα σοβαρή και οργανωμένη όπως ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για τον τρόπο που με προσέγγισαν, μου έδωσαν να καταλάβω το ποσό με θέλουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που εμπιστεύομαι και συμβουλεύομαι ποδοσφαιρικά ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ ΓΙΏΡΓΟ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εύχομαι να ανταποκριθώ απόλυτα στις απαιτήσεις του συλλόγου και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΖΌΝ!!»

Sportime24 | Αθλητική Ενημέρωση Λευκάδα Πρέβεζα