Χωρίς εντυπωσιακά πράγματα, αλλά και χωρίς να λείπουν τα θετικά στοιχεία, ο Παναιτωλικός έμεινε στο 0-0  στο πρώτο της φιλικό στην διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι απέναντι στην ΑΕΛ

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το ματς με ένα 4-2-3-1 με  τον Γιαννακόπολο  κάτω από τα δοκάρια, τον Μπελεβώνη  δεξιά, τον Λιάβα αριστερά, δίδυμο στα στόπερ τους Μαλή  και Γιοβάνοβιτς   στα αμυντικά χαφ τους Λουσέρο, και Φυτόπουλο  δεξιά τον Ντίας   αριστερά τον  Ντουάρτε και τον Ντάλσιο πίσω από τον Μπαϊροβιτς

Κανένα από τα δύο σχήματα που χρησιμοποίησε ο Κάστρο αντίστοιχα στα δύο ημίχρονα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «βασικό», αφού φανερά ανακάτεψε τις δύο ενδεκάδες. Ο Παναιτωλικός είχε καλή κυκλοφορία, προσπάθεια για πρέσινγκ ψηλά που έφερε αποτελέσματα κατά διαστήματα και είχε περισσότερες φάσεις για γκολ από την αντίπαλο της.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό είχε ο Μοράρ στο 62΄σε ανεπανάληπτο τετατετ έστειλε την μπάλα άουτ!!, ενώ κεφαλιά του Ρομάν στο 73΄από κοντινή θέση απομάκρυναν οι αμυντικοί της ΑΕΛ σε κόρνερ. Επίσης στο 75΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ταχάρ από πλάγια θέση απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ σε κόρνερ, ενώ στο 80΄σέντρα σουτ από τον Ντίας έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ευκαιρία για γκολ είχε και ο Ρομάν στο 82΄.

Για τον Παναιτωλικό στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης (35’ Τσιγγάρας), Μαλής, Γιοβάνοβιτς (25’ Μπακαδήμας), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (35’ Μιμίτο), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

Στο β’: Κνετ, Τσιγγάρας, Λιάβας (74’ Μπελεβώνης), Μαλής (74’ Ντίας), Μπακαδήμας, Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο (62’ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Ρομάν, Μοράρ (72’ Ντουάρτε).

ΑΕΛ (Γκόρντον Πέτριτς): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σικάφκα. Η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με τους: Ρίστιτς, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Ντάουντα.

 

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό με την ΑΕΛ σε επόμενο άρθρο.

 

DSC04096